Suunnitellaan yhdessä

Suunnittelupalvelumme on käytettävissänne tilanteissa, joissa tavoitteena on joko optimoida jo olemassa olevaa, tai luoda kokonaan uutta. Autamme ratkaisujemme kautta asiakkaitamme kehittämään heidän omaa toimintaa ja omia palveluita tehokkaimmiksi, taloudellisimmiksi ja kestävimmiksi.

Tekninen valusuunnittelun yksikkömme tarjoaa maailmanluokan asiantuntijuutta sekä teräksisten, että pronssisten ratkaisujen parissa. Merkittävimmät tulokset ja kehitysaskeleet saadaan avoimella yhteistyöllä.

Parhaasta paremmaksi

Olemme kehittäneet omat teräslajimme yhteistyössä toimittajiemme kanssa. Erikoisteräksemme mahdollistaa entistä paremman suunnittelutyön ja ennen kaikkea virheettömän lopputuloksen.

Simulaatioiden merkitys

Yksi nykyaikaisen valusuunnittelun tärkeimmistä työvaiheista on simulointi. Sen avulla valukappaleen ominaisuuksia ohjataan tarkasti haluttuun suuntaan. Tuloksena saatava optimoitu valukappale on paras mahdollinen ratkaisu ja lopputuote.

Kokemustakuu

Teknisellä valusuunnittelullamme on yli 100 vuoden kokemus. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti uusimpien tekniikoiden ja teknologioiden parissa.

PROSESSITYÖKALUT

• Siemens NX 10
• Magma 5.3.

NX 3D -MALLINNUS

• Valusimulointi
• Roboteilla tehtävä työ
• Koneistustyö