100 vuotta kestäviä valuja

Valuteräksemme on palvellut kaikkia toimialoja maailmanlaajuisesti jo yli sadan vuoden ajan. Olemme erikoistuneet toimittamaan ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin, joissa teräkseltä vaaditaan enemmän.

Vuonna 1916 perustettu teräsvalimomme edustaa maailman huippua ruostumattoman valuteräksen valmistuksessa. Käytössämme on uusimmat ja kehittyneimmät työkalut, joiden avulla suunnittelupalvelumme asiantuntijat auttavat teitä kehittämään ratkaisuitanne tehokkaampaan ja taloudellisempaan suuntaan. Valmistamme ratkaisut elinkaariajattelun perusteella — se on kustannustehokkaan ja asiakkaiden tarpeisiin optimoidun laadun takuumme.

Pronssivalut laivanrakennusteollisuudelle

Olemme toimittaneet pronssivaluja offshore- ja laivanrakennusteollisuudelle maailmanlaajuisesti vuosikymmenten ajan. Pronssivaluissamme kohtaavat suorituskyky ja taloudellisuus.

Koneistettuna huippuunsa

Laaja ja monipuolinen konekantamme mahdollistaa valuratkaisujen koneistamisen valuteräksen huippuammattilaisten toimesta. Tunnemme käyttämämme ja kehittämämme teräslaadut perusteellisesti, jonka vuoksi pystymme tarjoamaan parhaat koneistetut lopputulokset.

Valmiiksi koneistettujen toimitustemme myötä asiakkaamme poistavat itseltään monta työvaihetta ja säästävät merkittävästi aikaa.

Vastuullista työtä ympäristön ehdoilla

Työskentelemme ISO 14001 -standardin mukaisesti ja meillä on nykyaikainen kehittämisohjelma energiansäästöä, sekä jätteiden kierrätystä ja lajittelua varten. Investoimme ympäristöä huomioiden ja suoritamme aktiivisesti sisäistä laadunvalvontaa, sekä teemme tiivistä yhteistyötä ulkopuolisten laadunvalvojien ja luokituslaitosten kanssa.

Työtä turvallisesti

Noudatamme aktiivisesti HSSE-määriteltyjä käytäntöjä ja meillä tehdyn työn turvallisuus on osa laatutakuuta asiakkaillemme.

VALUN EDUT

Valulla on monia konkreettisia ja mitattiavia etuja verrattuna esimerkiksi perinteiseen useasta osasta valmistettuun hitsattuun kokonaisuuteen.

LAATUTAKUU

Toimittaaksemme vain korkealaatuisia valutuotteita suoritamme ja kehitämme aktiivisesti laadunvalvontaamme.

» LUE LISÄÄ

VACULOK®

Tyhjiökäsitelty valuteräksemme lukeutuu maailman laadukkaimpiin ja monimuotoisimpiin valmistusmateriaaleihin. Sen ylivertaisia ominaisuuksia ovat:

• KOVUUS

• SUURI VÄSYMISLUJUUS

• ERINOMAINEN HITSATTAVUUS

» LUE LISÄÄ

TERÄSVALIMO TEVO LOKOMO | TAMPERE

Maraging-teräksen vetokoe | TEVO LOKOMO