TERÄSTEOLLISUUS

Palvelemme terästeollisuutta kokonaisvaltaisesti ympäri maailman. Yli 100 vuoden teräksenteon kokemuksella toimitamme taloudellisia, tehokkaita ja optimoituja teräsvaluratkaisuja.

Valmiiksi koneistettuna

Laajan ja monipuolisen konekantamme vuoksi voimme toimittaa asiakkaalle valmiiksi koneistettuja tuotteita. Ratkaisumme viimeistellään tarkkoihin toleransseihin ja testataan laadukkaan tuloksen takaamiseksi.

Laboratorion laatutakuu

Käytössämme on oma laboratorio ja henkilöstö. Tämä on luotettavuutemme ja laadunvalvontamme edellytys. Materiaalikokeissa saamme tietää teräsvalun mekaaniset ominaisuudet, korroosion vastustuskyvyn ja kemikaalisen koostumuksen. Teemme lisäksi aktiivista metallurgista kehitys- ja tutkimustyötä.

Simulaatioiden tärkeys

Uusimmat työkalut ja ohjelmistot mahdollistavat edistyksellisen suunnittelutyön tekemisen. Tavoitteena on valmistaa aina laadukas valutuote. Tarkastamme myös asiakkaidemme toimittamat suunnitelmat ja tarjoamme tarvittaessa kehitysideoita osana tiivistä yhteistyötä.

Parhaat materiaalit

Tyhjiökäsitellyt teräksemme ovat tunnettuja erinomaisesta hitsattavuudestaan ja muovattavuudesta koneistuksessa. Tyhjiökäsittelyllä saavutetaan äärimmäisen korkeatasoinen valu, jonka epäpuhtauspitoisuus on erittäin matala.

» Lue lisää

Kelaimet

Kelaimiamme käytetään terästehtaissa maailmanlaajuisesti. Ne valmistetaan kuumalujasta vakuumikäsitellystä Drumlok®-teräksestämme, joka on kehitetty erityisesti korkeisiin lämpötiloihin ja vaativiin olosuhteisiin.

» Lue lisää